Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905

           BOJIN KUK – PAKLENICA

Subota / Nedjelja 2. – 3.6.2018

PLAN IZLETA:

Mjesto okupljanja: Jadranska avenija, parkiralište Spar (bivša Bila)

Prijevoz: osobna vozila

 

Opis ture: 

1.dan-subota

7.00 polazak vlastitim automobilima.Oko 10:00 planirani dolazak u Starigrad P. Cestom za Veliko Rujno stižemo na Veliki Vaganac oko 11:00 parkiramo aute i krecemo za Bojinac i vrh Bojin Kuk 1110m. To je područje neobično slikovitih kukova i pejzaža. Na vrh vode dva puta- lijevo preko klinova i sajli ili desno lakšim ali dužim putem. Ukupno oko 5 sati hoda. Povratak u Seline oko 17:00 – postavljanje šatora…..

2. dan-nedjelja

Ustajanje, doručak po želji.

7.30 polazak za Malu Paklenicu. Put u M.P. je naporan jer vodi koritom potoka i prilično je divlji, ali je prekrasan. Nakon tri sata hoda po M.P. dižemo se lijevo uzbrdo do Njive Lekine gdje je križanje putova. Povratak je paralelnom stazom sa M.P. do sela Jukići blizu ulaza u M.P.

Potrebna oprema: standardna planinarska oprema, zaštita od sunca, vjetra i kiše, u skladu s vremenskim uvjetima. Potrebno ponijeti dovoljno tekućine. Mogućnost kupanja.

 

Vodiči: Damir & Ljerka Armano

Rok za prijavu i uplatu: krajnji rok za prijave i uplate-utorak 29.05.2018

Kotizacija: 100 kuna

 

Hrana i piće: iz ruksaka

Informacije i prijave: ljerka.armano@gmail.com; 099 319 51 29

 

 

„You cant have a rainbow , without a little rain“

 

Svaki učesnik prihvaća uvjete izleta i sudjeluje na vlastitu odgovornost.

Organizator zadržava pravo izmjene programa prema uvjetima na terenu.

 

            

   

By