Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905
U prijedlogu izleta za Dan sestrinstva došlo je do promjene lokacije izleta. Od izleta Piran-Izola odustalo se zbog neprohodnosti staze. Nova lokacija je otok Krk:


DAN SESTRINSTVA – STAZA CIKLAMA – OMIŠALJ/NJIVICE – OTOK KRK


SUBOTA    11.5.2019

Polazak: 7:00

Povratak u Zagreb oko 20:00

Prijevoz: Autobus –polazak: Trnjanska 1

Akontacija – 100 kn  

 

 

Staza ciklama  –  kružna je staza, a početak staze je kod terminala Omišalj –  krećemo se prema Njivicama kroz šumski krajolik. U Njivicama  predviđeno vrijeme za slobodne aktivnosti  – šetnja uz lungo mare, kupanje za hrabre, sunčanje za zaštićene, uživanje u kavi i ostalim opuštajućim aktivnostma, ručak po vlastitom odabiru…..  Za hedonizam u Njivicama imati ćemo cca 2:00 sata. Nakon toga kreće se iz Njivica na ostatak staze.  Lagano hodamo kroz prirodu, a ciklame nas prate cijelim putem na stazi. Dolazimo do Kapelice Sv.Duha u Omišlju gdje nas čeka autobus.

 

Težina staze: Lagana, tehnički nije zahtijevna, kondicijski srednje zahtijevna

Ukupno hodamo 18,2km/4,5 sati

Uspon 321M  

Oprema: Osnovna planinarska oprema, čvrsta obuća, štapovi,   hrana i piće iz ruksaka, potrebno je imati 2-3l vode, zaštitu za sunce (šešir, marama i krema sa zaštitnim faktorom),

Organizatori&Vodiči: Ljerka Armano & Tanja Munko &Mirko Munko

Prijave i informacije: molimo sve zainteresirane za izlet da se prijave i izvrše uplatu najkasnije do 07.05.2019.  Prijave: Ljerka Armano – 099 319 51 29 (ljerka.armano@gmail.com); Tanja Munko – 091 503 2132 i u PD Naftaplin utorkom u 19:30, Šubičeva 29.

Prijavom na izlet svaki član Društva potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.


image.png image.png


By