Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905

IZLET GROHOT
Nedelja, 04. 03. 2018.

8.15 Okupljanje na terminalu Dubec

8.30 Polazak autobusa za Blagušu broj 270

9.00 Dolazak u Blagušu (ko želi može osobnim autom u Blagušu)

9.15 Početak planinarskog uspona koji traje oko 1,30 min. stazom br. 61. ovisno o vremenskim uvjetima
Nakon ručka

15.00 Polazak prema Blaguši

16.15 Polazak autobusa Zet-a za Dubec

Ugrađena slika 1

 

Grohot je neznatno istaknut vrh na istočnom dijelu Medvednice. Istočna Medvednica planinarski je slabo posjećena unatoč blizini grada Zagreba, no upravo zato se to područje odlikuje prirodnom divljinom i tišinom. Glavna okosnica istočne Medvednice proteže se smjerom jz. – si. od kašinskog prijevoja na Lazu do Sv. Ivana Zeline. Grohot je zanimljiv jer se na njemu nalazi uredna i lijepa planinarska kuća te 14 metara visoka razgledna piramida. Piramida na vrhu omogućuje lijep vidik na Medvednicu, Posavinu i Zagorje.

 

Hrana iz ruksaka, PK Grohot opskrbljena je pićem.

 

Napomena:

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i fizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da pristupa izletu na vlastitu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati odluka i uputa vodiča.

 

”Grohotom se smijemo kad planinarimo, veselje ne krijemo, za brige ne marimo!”

 

 

Organizator izleta:

         MARIJAN PAVLEK

             (091/2356-061)

By