Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905

OPĆA PLANINARSKA ŠKOLA

15. ožujka. 2023. do 14. svibnja 2023.

 

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Opću planinarsku školu (OPŠ) u organizaciji Planinarskog društva Naftaplin iz Zagreba.

Polaznici OPŠ mogu biti isključivo članovi osnovnih planinarskih udruga (društava), članica HPS-a sa plaćenom članarinom za tekuću godinu te navršenih 15 godina (do punoljetnosti potrebna je suglasnost roditelja ili staratelja).

Predavanja će se održavati srijedom s početkom u 19,00 u prostorijama PD Naftaplin, Šubićeva 29 (ulaz iz Martićeve, suteren), a izleti su subotom ili nedjeljom za jednodnevne, a subotom i nedjeljom ako su dvodnevni. PD Naftaplin zadržava pravo izmjene izleta što je uvjetovano vremenskim ili drugim (ne)prilikama.

Predavanja i izleti su obavezni. Za dobivanje diplome, odnosno uvjet za polaganje ispita je prisutnost na 6 od 8 predavanja, te sudjelovanje na 6 od 8 izleta.

Školarina iznosi 22 eura. U cijenu škole nisu uračunati troškovi izleta. Ukoliko pojedinac tijekom škole želi prekinuti školovanje, zbog privatnih, poslovnih ili zdravstvenih razloga, PD Naftaplin nije dužan vratiti mu iznos uplaćen za školu.

Članarina u PD Naftaplin za tekuću godinu iznosi za zaposlene članove 18 eura, đaci/umirovljenici 13 eura, te troškovi izdavanja iskaznice 1,30 eura.

Upisi u školu traju do ispunjenja upisne kvote.

Predavači i vodiči su članovi PD Naftaplin i HPS-a s višegodišnjim planinarskim iskustvom.

Osnovna oprema za pohađanje škole: planinarske cipele (gojzerice), ruksak i štapovi osnovna je oprema potrebna za pohađanje škole, a ostala oprema se upotpunjuje postupno sa stjecanjem planinarskog iskustva.

Upisi u školu obavljaju se utorkom od 19:30 u prostorijama PD Naftaplin.

Za sva pitanja dostupni smo na e-mail hpd.naftaplin@gmail.com, pd.naftaplin@hps.hr  ili uživo svaki utorak od 19,30 do 21,00 sat.

By