Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905

                    NOVOGODIŠNJI POHOD

    ZAGORSKIM BREGOVITIM PUTEM                                                       

                              Nedjelja, 06.01.2019.


HPD Zagorske steze Zabok organizira pohod pa ćemo im se pridružiti i proći malo po Zagorskim bregima do planinarske kuće Picelj.     

 

Plan puta: Sastati ćemo se ispred glavnog ulaza na Glavnom kolodvoru u 7 sati IDEMO         VLAKOM, povratak po dogovoru. Molim vas da ne kasnite jer prije polaska vlaka trebamo kupiti karte.

 

7,30 polazak vlaka za Zabok

9,00 dolazak i okupljanje u Zaboku

9,30  grupa A kreće organizirano autobusom za Krapinske toplice (troškovi prijevoza od Zaboka do Krapinskih Toplica su 10,00 kn) , pješačenje do doma na Piclju oko 4 sata sa pauzom.

           Grupa B pješačenje od Zaboka do doma na Piclju oko 1 sat

od 13,00 do 14,00 dolazak na Picelj, ručak grah sa kobasicom (25,00 kn), druženje i ples.     

             

Potrebna oprema: slojevita odjeća, prilagođena vremenskim prilikama, prikladna obuća.                                Obavezna baterija

Hrana: mogućnost dogovora za grah ili iz ruksaka. Kod prijave se trebate izjasniti da li ste za grah jer se moramo ranije najaviti.

Cijena: 44 kn povratna karta, ako nas bude više možemo dobiti popust i povratna karta je tada 33 kn. Molim vas da priredite točan iznos za kartu.

MOLIM DA MI SE JAVE SVI KOJI BI IŠLI DO 02.01.19 JER MORAM RANIJE NAJAVITI BROJ LJUDI DA TAJ POPUST I DOBIJEMO.

 Napomena: odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa uvjetima izleta, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da pristupa na izlet na vlastitu odgovornost.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili drugih nepovoljnih čimbenika vodič ima pravo izmijeniti rutu ili otkazati izlet.

 

Kontakt:  Jasna Pavičić: mob: 091 583 5813;      

                                           mail:jasna1pavicic@gmail.com

By