Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905

          MAKEDONIJA i BUGARSKA

                      20-28.06.2020.


Dragi palninari,

pozivamo vas da nam se pridružite na prekrasnom osmodnevnom putovanju u dvije prelijepe zemlje i posjetite najviši vrh Balkana

Polazak: 20.06.2020 u 19 sati, Trnjanska 1

Autobus

Povratak: 28.06.2020 u Zagreb

Autobus

20.06.-1.DAN: polazak iz Zagreba 19 h ,noćna vožnja kroz Hrvatsku,Srbiju i Makedoniju uz kraća zadržavanja i odmore,predviđen dolazak oko 10h

 21.06-2.DAN- u grad Strumicu koji se nalazi na samom jugoistoku Makedonije u blizini granice s Bugarskom. Smještaj u hotel,odmor, obilazak grada. Noćenje (hrana za prvi dan iz ruksaka ili prekrasnih Makedonskih restorana u kojima se poslužuju prefina nacionalna jela i vina. )

22.06-3.DAN: doručak u hotelu, polazak oko 9h prema jezeru Dojran koje se nalazi na samoj granici s Grčkom, to je dolinsko jezero maksimalne dubine 10m, okruženo planinom Belasicom i Boska planinom. Obiluje bogatom autohtonom florom i faunom. Lokalni ribari tradicionalno i jedinstveno na svijetu love ribe na jezeru Dojran ogradama od trske koje se nazivaju mandre. Uz jezero se mogu vidjeti nakolne ribarske kolibe,koje krase jezero i daju osjećaj da je ovdje vrijeme stalo. šetnja i kupanjei  ručak u nekom od lijepih  ribljih restorana. Povratak u hotel/ Strumica. Noćenje.(ručak i večera nisu u cijeni aranžmana)

23.06-4.DAN: doručak u hotelu ,spremanje stvari za trodnevnu turu,ostatak stvari ostavljamo u busu. Vožnja busom prema podnožju Belasice planine koja se nalazi na tromeđi između Makedonije,Bugarske i Grčke. Uspon do doma Šarena češma na 1276mnv gdje će nas dočekati domaćini ,odmor na domu,ručak i druženje. Noćenje u domu.

24.06-5.DAN: doručak, uspon na vrh Tumba/Tromeđa na 1881mnv,uživanje u ljepotama i vidcima koju se pružaju prema Grčkoj ,Bugarskoj i Makedoniji,spuštanje sa vrha do doma,druženje,ručak/večera ovisi kada se spustimo druženje i noćenje u domu.

25.06.-6.DAN:doručak,lagano spuštanje prema busu. Putovanje prema Bugarskoj,posjet muzeju babe Vange,manastiru Rila i uspon na Musalu najviši vrh Balkana koji se nalazi na 2925mnv,odmor i spuštanje,dolazak u turističko središte Bansko i smještaj u hotel,noćenje.

26.06.-7.DAN:ranojutarnje buđenje,brzi doručak, priprema i sam uspon  na vrh  Vihren ,koji se nalazi na visini od 2914mnv.,odmor na vrhu hrana iz ruksaka,spuštanje,dolazak u hotel i noćenje.

27.06-8.DAN:doručak ,spremanje i krećemo prema Zagrebu uz kraća stajanja i odmore .Vožnja kroz Makedoniju,Srbiju i Hrvatsku,dolazak u Zagreb u ranim jutarnjim satima 28.06.2020

Zahtjevnost staze:K1-K2 /T1-T2

Oprema: prilagođena vremenskim uvjetima, čvrste cipele/tenisice,za uspone i planinarske rute osnovna planinarska oprema.

Hrana i piće: doručak osiguran,ostalo osobno iz ruksaka.Hrana je jeftinija u Makedoniji pa nema potrebe da nosite hranu iz RH,tamo možete kupiti sve potrebno.

Vodiči: Planinarski klub Entuzijast iz Strumice Slaven Stojanov(MKD) i Danijela Čiš PD Naftaplin(HR)

 

Prijave i uplate  do popunjenja a najkasnije do 01.03.2020

Mjesto vam je osigurano isključivo uplatom 1 rate.

 

 

VAžNE INFORMACIJE!!!

 

Izlet je u organizaciji PD Naftaplin iz Zagreba,planinarsko hedonističkog karaktera !

 

MOLE SE PLANINRI DA PONESU PLANINARSKU OPREMU,PRILAGOĐENU RUTI(gojzerice)!

 

CIJENA -2 800,oo KN , plaćanje u 5 .rata

 

Rata 560,ookn plaćanje do 15. u tekućem. mj. isključivo u prostorijama društva utorkom na sastancima.Zadnja rata najkasnije do 01.06.2020

 

Putno osiguranje plaćate samostalno.(ukoliko bude zainteresiranih postoji mogućnost uzimanja grupnog putnog osiguranja,to ćemo se dogovarati u hodu)

 

FAKULTTIVNI IZLETI -ULAZNICE U MUZEJE I VOžNJA ŽIčAROM, NISU URAčUNATI  U CIJENI I PLAćAJU SE NALICU MJESTA!

 

VAžNO!!!

U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD IZLETA NEMA POVRATA NOVCA POTREBNO JE NAĆI  ZAMJENU!


image.png
image.pngimage.png

 Zagledaj se duboko, duboko u prirodu, i tada ćeš sve bolje razumjeti.

                                                                                                                               Albert Einstein

   PRIJAVE:Danijela Čiš, 095 3588 566; dcis1313@gmail.comBy