Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905

METLARSKA ZABAVA

                                    nedjelja, 19.02.2023.

 

Domaćin 11 pohoda po Moslavačkoj gori je HPD Garjevica iz Čazme.

 

Plan puta: polazak u 7.30 sati iz Trnjanske 1 (bivši Gredelj), povratak po dogovoru.

                 

Do 8.30 okupljanje na imanju Salaj u Grabovici gdje nas očekuje piće dobrodišlice i zakuska.

 

Lakša varijanta – Grupa A: 9.30 sati – polazak skraćenom stazom, približno 2-3 sata hoda.

 

Teža varijanta – Grupa B: 9.30 sati – polazak na šetnicu zapadnim obroncima Moslavačke gore. Staza nije zahtjevna, prilagođena je svim uzrastima , kondicijski umjereno teška (oko 3-4 sata hoda).

 

Grupa C: Turistička tura po Čazmi i okolici uz obilazak 2 planinarske izložbe HPD Garjevica.

 

Od 12-13,30 sati – je predviđen zajednički ručak na imanju obitelji Salaj. Naravno, na žlicu, no garantiramo, ukusno i fino. A poslije ručka, na stolove opet iznosimo naše slatke delicije koje su djelo vrijednih članica našeg društva.

 

A onda slijedi ono glavno. Maskiranje svih sudionika i živa glazba, ovaj puta ponovno nešto novo, neuobičajeno, no obećavamo – žestoko i glasno. Pripremite svoje plesne cipelice. Tu je također poznati tradicionalni moslavački običaj, „Ples srca“ sa prigodnim nagradama i ukusnom tortom za pobjednike, zatim  izbor “najluđe maske” uz prigodne nagrade i diplome, a kao kruna svega, tradicionalna izrada moslavačkih brezovih metli na „Visokom moslavačkom brezoučilištu“ uz nezaobilazne svjedodžbe svim polaznicima.

 

 

Cijena: Prijevoz 12 i kotizacija 8

Potrebna oprema: slojevita odjeća, prilagođena vremenskim prilikama, prikladna obuća (planinarske cipele).  

 

Prijave uz akontaciju od 10 : Jadranka Milić +385 91 893 6526

  

Prijavom na izlet svaki član Društva potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet. 

By