Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905

MEDVEDNICA, PLANINARSKI DOM RISNJAK

Nedjelja, 08.01.2023.

Okupljanje je na Črnomercu u 08:40, autobus za Mikuliće polazi u 08:50, linija 127. Nakon 10-ak minuta izlazimo na autobusnoj stanici Mikulići-Talani (caffe bar Janje), a možete i do ovog mjesta doći autom.   

     

image.pngimage.png

       

Planinarska staza 9 vodi od Mikulića (Talana) do pl.doma Risnjak u dužini od 3.8km, oko 1.15h laganog hoda. Dom je opskrbljen jelom i pićem. Oni koji žele više hodati mogu produžiti do pl.doma Grafičar do kojeg ima oko 30 minuta.

Povratak istim putem na Mikuliće ili prema dogovoru.

Oprema: ovisno o vremenskim prilikama, višeslojna odjeća, zaštita od kiše, dobre cipele ili jače tenisice, štapovi.

Informacije o izletu i vodiči:

Danijela Čiš, 095 358 8566

Martina Komerički, 098 993 8140

 

 

Prijavom na izlet svaki član Društva potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.

By