Dragi roditelji,                                                                      Pozivamo vas da uz svoje najmilije provedete prekrasan dan u prirodi i krenete s nama na izlet i iskusite čari planinarenja.     

subota, 14.04.2018.

Polazak: 8 sati, Trnjanska 1

Povratak: s Kalnika 17h

Prijevoz: autobus

Trošak izleta: 70 kn

Kalničko gorje smjestilo se 60-ak kilometara istočno od Zagreba i proteže se u smjeru jugozapad-sjeveroistok. Taj prelijepi planinarski masiv krasi najviši vrh Vranilac sa svoja 643 metra nadmorske visine. Iznimno očuvana i jedinstvena priroda Kalnika edukativno je prezentirana na Poučnoj stazi. Staza je dužine oko 5000 metara na nadmorskoj visini između 480 i 520 metara, ima kružni oblik. Za obilazak staze potrbno je 2-3 sata laganog hoda .Staza počinje i završava kod Planinarskog doma.

 

Oprema: prilagođena vremenskim uvjetima, čvrste cipele/tenisice

Hrana i piće: iz ruksaka, Dom je opskrbljen hranom i pićem

Prijave i uplate  do popunjenja a najkasnije do 05.4.2018.  

Danijela Čiš, 095 3588 566; dcis1313@gmail.com

 

Djeco, roditelje za ruke i haj´mo u planine!

 

 

IAKO JE OVO NAPISANO SITNIM SLOVIMA, IPAK JE VAŽNO: Izleti se organiziraju u sklopu Planinarskog društva Naftaplin, Šubićeva 29.  Izletima se mogu pridružiti svi zainteresirani: sadašnji učenici, bivši učenici, braća, sestre, roditelji, bake, djedovi te planinari – članovi PD-a Naftaplin. Za djecu je obavezna potpisana potvrda roditelja za svaki izlet. Prije svakog izleta izrađuje se plan puta s detaljnim uputama. Za svaki izlet treba se pravovremeno prijaviti, a u slučaju eventualnog odustanka nakon isteka roka za prijave uplaćena akontacija se ne vraća. Sudionici trebaju pažljivo pročitati i upamtiti plan puta i pridržavati se napisanih i usmeno izrečenih uputa. Vodiči zadržavaju pravo promjene programa prema okolnostima.

 

Share

By