Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 5905

IZLET U POVODU DANA ŽENA

STAZA VALOVA

 

05.03.2022. – subota

     

       STAZA VALOVA 1.jpg      STAZA VALOVA 2.jpg

 

                                             STAZA VALOVA 3.jpg

Na području Crikvenice, Dramlja, Jadranova, Selca, Novog Vinodolskog i Vinodola ima sedam staza i šetnica koje pružaju nesvakidašnje vizure i posebno ozračje prilikom obilaska. Mi ćemo obići jedan dio staze valova.

“Staza valova” započinje u Povilama a završava u Jadranovu. Prolazi uz samo more koristeći raspoložive staze i postojeće šetnice. Veći dio staze prolazi kroz naselja Povile, Novi Vinodolski, Selce, Crikvenica, Dramalj i Jadranovo u dužini od 30km. Mi ćemo proći dio od Novog Vinodolskog do Selca.

 

Ukupno vrijeme hoda: oko 4h Udaljenost: 7km Zahtjevnost: K2 Umjereno zahtjevno – T1  Nezahtjevno.

Prijevoz: Autobus, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Cijena izleta:  130 kn

Sastanak planinara: 7:00 sati Trnjanska 1 (bivši Paromlim ili Gredelj)..

Oprema: standardna planinarska u skladu s vremenskim uvjetima, gojzerice, štapovi, zaštita od kiše, vjetra i sunca. Hrana i piće iz ruksaka. Potrebno je ponijeti važeću osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu i planinarsku iskaznicu s važećom markicom.… zaštitna maska za autobus obavezna.

Prijave:  Ljerka Armano, 099/319 5129, e-mail: ljerka.armano@gmail.com – vodič

       Martina Komerički, 098 993 8140, e-mail: martina.komericki@gmail.com – vodič    

                            

Molimo da prilikom prijave izvršite uplatu za izlet, prijave i uplate se zaprimaju do 01.03.2022.

 

Prijavom na izlet svaki član Društva potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših drugih vremenskih prilika ili nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.

By