Notice: Funkcija WP_Object_Cache::add je neispravno pozvan. Ključ predmemorije ne smije biti prazan niz. Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 6.1.0.) in /home/tvrtke/pd-naftaplin.hr/wp-includes/functions.php on line 6078

Kamino Krk (6. dionica, Vrbnik-Baška)

 

Datum: 18. 5 2024. 7 sati, Trnjanska 1 (bivša tvornica Gredelj)

Opis rute: Krećemo rutom koja nas u prvom dijelu vodi kroz uredne vinograde žlahtine i Vrbničko polje, koje se nakon kraćeg uspona pred nama otvara u svoj svojoj ljepoti, s pogledom na Vrbnik u daljini. Mahnemo Vrbniku i grabimo dalje, pred nama je dio puta kroz šumu, nakon kojeg se praktički pozdravljamo s hladom i drvećem sve do kraja Camina. Stižemo na područje Baške i pred nama su kilometri i kilometri sura pejzaža, kao da se pred nama nalazi plantaža kamenja razbacanih u svim smjerovima. Ako se bolje zagledate, svaki taj kamen ima neku ljepotu, neki smisao, kao da se s razlogom nalazi baš na tom mjestu. Duga šetnja impresivnim pejzažom prošaranim vezom od suhozida dovodi nas do jedne od najvećih atrakcija baščanskog kraja, Mjesečeva platoa, a potom i do ornitološkog rezervata Kuntrep, gdje uživamo u prekrasnom parku. Zaštićeni drvećem, ovom se prelijepom šetnicom potom spuštamo do Baške.

Navedena udaljenost: 23,3 km

Svladavanje nadmorske visine: 730 m

Podloge na ovoj dionici su makadam, šumski put i asfalt.

 

       

 

KAMINO 4.jpg      KAMINO 5.jpg      KAMINO 6.jpg

Vodiči: Danijela Čiš (095 3588 566); Ljerka Armano (099 3195 129)

Prijevoz: ovisno o broju sudionika (bus, kombi,automobili)

Oprema: standardna planinarska ovisna o vremenskim prilikama

Napomene: svaki sudionik je dužan informirati se o izletu za koji se priajvljuje

Prijave do 10.5. UZ AKONTACIJU: 15 eura  –  na sastancima Društva ili putem obrasca. Konačna cijena će se formirati na osnovi broja sudionika i na osnovi prijevoza. Uplatiti možete na IBAN kao i putem bar koda. Ukoliko uplatu vršite putem banke, molimo organizatoru/vodiču poslati dokaz o uplati.

 

Prijavi možete pristupiti na navedene mailove kao i putem linka: https://forms.gle/7iri5CecfQAbcqQa8

 

Bar kod za uplatu:                                          QR kod za prijavu:                    

                        

       

BAR KOD 3.png                             BAR KOD 4.jpg

       

Težina; K2/T1 (kondicijski srednje zahtjevna, tehnički nezahtjevna)

 

 

By